Verkopen op Zalando

Het startpunt voor fashionmerken: verkopen aan ruim 31 miljoen Zalando-klanten

Van Spanje tot Noorwegen en Tsjechië tot Luxemburg: Zalando het startpunt voor fashion in Europa. Ben je een fashion-merk? Brandsom helpt jou met:

 • je producten onboarden op Zalando
 • met adverteren  op dit fashion platform
 • het gebruiken van Zalando Fulfillment Solutions

Wij integreren jouw merk met het systeem van Zalando. Dit kan met behulp van verschillende integrators (ChannelAdvisor, ChannelEngine of Tradebyte) of via een directe integratie. Meer weten? Neem contact met ons op via contact@brandsom.nl, de contactknop of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

Brandsom werkt samen met:

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Peter van Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Tim van Rosefield
Watches

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

Pascal van Boska

Verkopen op Zalando met TradeByte

Brandsom: gecertificeerd advies over TradeByte

TradeByte is een dochteronderneming van Zalando en dus een van de integrators die een integratie met Zalando aanbiedt. Brandsom is gecertificeerd partner van TradeByte. Wij helpen jou met:

 • het koppelen van jouw systemen aan die van Zalando
 • het inrichten en forecasten van ZFS
 • het integreren van jouw systemen met andere Europese marketplaces

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via contact@brandsom.nl, de contactknop of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

Verkopen op Zalando met ChannelAdvisor

Brandsom integreert je via ChannelAdvisor met Zalando en andere marketplaces wereldwijd!

Het online zetten van je producten (onboarding) is een tijdrovende en complexe klus. Brandsom helpt je door dit proces heen en zorgt ervoor dat je:

 • snel geïntegreerd bent met ChannelAdvisor
 • producten geoptimaliseerd zijn voor Zalando
 • kan verkopen op marketplaces wereldwijd

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via contact@brandsom.nl, de contactknop of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

Wat doet de Factory

Verkopen op marketplaces kost veel resources. Met de Brandsom Factory heb je deze resources altijd bij de hand.

Met de Brandsom Factory ondersteunen wij bedrijven en merken met het operationeel management van verschillende marketplaces. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden. Klik hieronder door om meer informatie te vinden over de verschillende onderwerpen en diensten die wij aanbieden.

Meer weten? Neem contact met ons op via het formulier of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

 1. Product onboarding: je producten online met elke integrator
 2. Product optimalisatie: voor betere zichtbaarheid en hogere conversie
 3. Amazon A+ content: toon je brandimage
 4. Advertising: jouw producten bovenin in de zoekresultaten krijgen