Verkopen op Zalando via ChannelAdvisor

Integratie via de global integrator

Als een van de grootste, globale integrators biedt ChannelAdvisor natuurlijk ook de mogelijkheid om jouw producten op Zalando te onboarden. ChannelAdvisor biedt jou:
 • niet alleen toegang tot Zalando, maar tot vrijwel alle marketplaces wereldwijd.
 • automatisering van je pricing en je logistieke proces
 • goede mogelijkheden voor het verbeteren van je mode-content
Brandsom heeft bewezen expertise in het onboarden van merken op Zalando via ChannelAdvisor. We zijn bovendien gecertificeerd partner van deze integrator.
Meer weten? Neem contact met ons op via mail, de contactknop, of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

Brandsom werkt samen met:

Zalando

De grootste fashion marketplace van Europa

Zalando is dé Europese marketplace op het gebied van mode. Van Spanje tot Noorwegen en van Tsjechië tot Luxemburg; de Duitse kledingspecialist is over het hele continent te vinden. Doordat Zalando zich enkel focust op mode, heeft dit platform uitgebreide middelen om die productgroep volledig tot zijn recht te laten komen. Zalando biedt tevens mogelijkheden voor advertising en fulfillment. Kortom: als Europese modemerk kunnen je niet aan Zalando voorbijgaan. Specifiek geïnteresseerd in de Franse markt? Kijk dan ook naar LaRedoute. Voor een meer allround marketplace is Amazon aan te raden.

Marketplaces:

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Rosefield
Watcbes

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

De Brandsom Marketplaces:

Wat we doen

Brandsom helpt merken met het opzetten en onderhouden van verkoopkanalen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. Onze ervaren marketplace adviseurs kunnen helpen met het creëren van en/of ondersteunen van de integratie en optimalisatie van jouw merk op marketplaces.

 • Consultancy

  Wij helpen met het ontwikkelen en bijschaven van de marketplace-strategie, integreren van de marketplaces en het creëren van een marketplace-team binnen de organisatie.

 • Academy

  Blijf up to date bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketplaces.

 • Factory

  Flexibele marketplace-specialisten die merken helpen met marketplace-management, product onboarding, marketplace operations en performance marketing.