Verkopen op Marketplaces

Geautomatiseerd en schaalbaar verkopen op alle Europese marketplaces? Dat kan met de hulp van Brandsom.

Marketplaces zijn online platforms waarop alle merken hun producten kunnen verkopen. Hierdoor is het voor de consument mogelijk om alles te kunnen kopen binnen één ecosysteem. Binnen Europa zijn er veel verschillende marketplaces.  Amazon is veruit de grootste en bekendste marketplace van Europa. Toch is een marketplace-strategie niet compleet zonder ook naar de andere marketplaces te kijken.
Brandsom helpt merken bij het verkopen op verkopen. Bijvoorbeeld door producten te onboarden, content te optimaliseren en advertenties aan te maken.
Meer weten? Neem contact met ons op via de contactknop of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Peter van Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Tim van Rosefield
Watches

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

Pascal van Boska

Verkopen op Amazon

Verkopen aan honderden miljoenen Amazon klanten wereldwijd? Dat kan met de hulp van Brandsom.

Weinig mensen hoeven overtuigt te worden van het belang van Amazon: het is de grootste en meest competitieve marketplace ter wereld. Brandsom helpt je met het:

  • bouwen van je eigen merk via Sponsored Brands
  • optimaliseren van content en advertenties
  • aanmaken van A+ content

Brandsom heeft bewezen expertise in het optimaliseren en adverteren van content voor Amazon via verschillende integrators, waaronder ChannelAdvisor.

Brandsom werkt samen met:

Verkopen op Zalando

Het startpunt voor fashionmerken: verkopen aan ruim 31 miljoen Zalando-klanten

Van Spanje tot Noorwegen en Tsjechië tot Luxemburg: Zalando het startpunt voor fashion in Europa. Ben je een fashion-merk? Brandsom helpt jou met:

  • je producten onboarden op Zalando
  • met adverteren  op dit fashion platform
  • het gebruiken van Zalando Fulfillment Solutions

Wij integreren jouw merk met het systeem van Zalando. Dit kan met behulp van verschillende integrators (ChannelAdvisor, ChannelEngine of Tradebyte) of via een directe integratie. 

Verkopen op Bol.com

Verkopen aan de meer dan 10 miljoen klanten van Bol.com? Dat kan met de hulp van Brandsom.

Wie producten verkoopt op de Nederlandse en Belgische markt kan niet om Bol.com heen. Brandsom helpt je met het:

  • onboarden van je producten via meerdere integrators
  • optimaliseren van je titels, beschrijvingen en attributen
  • efficient adverteren op de marketplace.