Verkopen op Bol.com via Vendiro

Wil jij Verkopen aan de meer dan 10 miljoen klanten van Bol.com middels een integrator? Dat kan met de hulp van Brandsom & ChannelEngine

Vendiro is Gold partner van Bol.com en dus de ideale integrator voor deze marketplace. Vendiro biedt o.a. deze Bol tools:
 • koppelingen voor productbeheer op het gebied van aanbod, orders en productinformatie 
 • een snelle en behulpzame klantenservice
 • extra modules naast de standaard dienstverlening
Brandsom heeft bewezen expertise in het onboarden van merken op Bol.com via Vendiro. We zijn bovendien gecertificeerd partner van deze integrator.
Meer weten? Neem contact met ons op via mail, de contactknop, of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

Brandsom werkt samen met:

Bol.com

De winkel van ons allemaal!

Wie producten verkoopt op de Nederlandse en Belgische markt kan niet om Bol.com heen. Deze marketplace heeft een omvangrijk assortiment. De hoeveelheid categorieën waarbinnen Bol.com producten verstrekt, is constant in ontwikkeling. Zo startte het platform in 2020 met de verkoop van dames- en herenmode. Bol.com biedt verschillende betaalde mogelijkheden om je producten onder de aandacht te brengen. Ook kun je op Bol.com zogenaamde brand stores in (laten) richten. Voor modemerken is het interessant om naast Bol.com ook naar Zalando te kijken. Amazon biedt mogelijkheden voor verkopers die hun producten buiten de Benelux in omloop willen brengen.

Marketplaces:

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Rosefield
Watcbes

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

De Brandsom Marketplaces:

Wat we doen

Brandsom helpt merken met het opzetten en onderhouden van verkoopkanalen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. Onze ervaren marketplace adviseurs kunnen helpen met het creëren van en/of ondersteunen van de integratie en optimalisatie van jouw merk op marketplaces.

 • Consultancy

  Wij helpen met het ontwikkelen en bijschaven van de marketplace-strategie, integreren van de marketplaces en het creëren van een marketplace-team binnen de organisatie.

 • Academy

  Blijf up to date bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketplaces.

 • Factory

  Flexibele marketplace-specialisten die merken helpen met marketplace-management, product onboarding, marketplace operations en performance marketing.