Verkopen op Amazon

Verkopen aan honderden miljoenen Amazon klanten wereldwijd? Dat kan met de hulp van Brandsom.

Weinig mensen hoeven overtuigt te worden van het belang van Amazon: het is de grootste en meest competitieve marketplace ter wereld. Brandsom helpt je met het:

  • bouwen van je eigen merk via Sponsored Brands
  • optimaliseren van content en advertenties
  • aanmaken van A+ content

Brandsom heeft bewezen expertise in het optimaliseren en adverteren van content voor Amazon via verschillende integrators, waaronder ChannelAdvisor.

Meer weten? Neem contact met ons op via de contactknop of bel ons op +31(0) 30 227 05 20.

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Peter van Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Tim van Rosefield
Watches

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

Pascal van Boska

Verkopen op Amazon via ChannelAdvisor

Brandsom integreert je via ChannelAdvisor met Amazon en andere marketplaces wereldwijd!

Het online zetten van je producten (onboarding) is een tijdrovende en complexe klus. Brandsom helpt je door dit proces heen en zorgt ervoor dat je:

  • snel geïntegreerd bent met ChannelAdvisor
  • producten geoptimaliseerd zijn voor Amazon
  • kan verkopen op marketplaces wereldwijd

Brandsom heeft bewezen expertise in het onboarden van merken op Amazon via ChannelAdvisor. We zijn bovendien gecertificeerd partner van deze integrator. Meer weten over onze services? Klik dan op de knop hieronder.

Brandsom werkt samen met:

Amazon A+ Content

Heb jij je merk succesvol aangemeld op Amazon? Zo ja, dan krijg je toegang tot A+ content (ook wel “enhanced brand content” genoemd). Op deze manier genereer je meer en betere promotiemogelijkheden voor je merk, omdat het je in staat stelt je productpagina’s te personaliseren.

Sponsored Products

Vergroot je omzet met tientallen procenten.

De meeste consumenten kijken op marketplaces meestal niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Grote concurrentie maakt het lastig om hier terecht te komen, maar door middel van advertenties kun je jouw producten bovenin in de zoekresultaten krijgen.