Academy

Met de Brandsom Academy blijven je medewerkers up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen marketplaces.

Workshops: Brandsom zorgt ervoor dat je medewerkers weer up-to-date zijn op het gebied van marketplaces. Hiervoor hebben wij twee verschillende workshops, die aangepast kunnen worden aan jouw wensen. Neem contact op voor meer informatie. Alle cursussen zijn ook in het Engels beschikbaar.

‘Brandsom heeft ons geholpen met het sneller controle nemen op marktplaatsen als Amazon. Door hun ervaring en kennis ging de opstart periode snel en efficiënt en zijn onze eigen werknemers marktplaats-experts geworden.’ Rosalie van EssenzaHome

1. Introductiecursus voor managers en directie

Tijdens deze cursus word je in een korte tijd wegwijs gemaakt binnen de wereld van de marketplaces. Zo wordt uitgelegd wat marketplaces precies zijn, welke impact ze hebben op e-commerce, en welke competenties en resources je nodig hebt om marketplaces succesvol te kunnen benutten.

2. Marketplaces en merchandising

Marketplaces hebben hun platform geopend voor alle aanbieders van alle producten. Tijdens deze workshop leren we je welke impact dit heeft op de differentiatie- en merchandisingsstrategie van je merk.

Brandsom werkt samen met: