Wat doet de Factory

Verkopen op marketplaces kost veel resources. Met de Brandsom Factory heb je deze resources altijd bij de hand.

Met de Brandsom Factory ondersteunen wij bedrijven en merken met het operationeel management van verschillende marketplaces. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden. Klik hieronder door om meer informatie te vinden over de verschillende onderwerpen en diensten die wij aanbieden. Vragen?

Meer weten? Neem contact met ons op via het formulier of bel ons direct op +31(0) 30 227 05 20.

  1. Product onboarding: je producten online met elke integrator
  2. Product optimalisatie: voor betere zichtbaarheid en hogere conversie
  3. Amazon A+ content: toon je brandimage
  4. Advertising: jouw producten bovenin in de zoekresultaten krijgen

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Peter van Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Tim van Rosefield
Watches

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

Pascal van Boska

Product onboarding op Marketplaces

Het online zetten van je producten (onboarding) is een tijdrovende en complexe klus.

Marketplaces stellen namelijk veel en specifieke eisen aan je productinformatie. Een zorgvuldige onboarding werpt zijn vruchten af: het heeft een direct impact op de zichtbaarheid en vindbaarheid van je producten. Een volledige attributenlijst leidt er bijvoorbeeld toe dat potentiële klanten sneller bij jouw producten uitkomen.

Brandsom werkt samen met:

Content optimalisatie

Geoptimaliseerde productpagina’s zijn noodzakelijk voor hoge zichtbaarheid, goede conversie en bescherming van je brand image.

Amazon A+ Content

Heb jij je merk succesvol aangemeld op Amazon? Zo ja, dan krijg je toegang tot A+ content (ook wel “enhanced brand content” genoemd). Op deze manier genereer je meer en betere promotiemogelijkheden voor je merk, omdat het je in staat stelt je productpagina’s te personaliseren.

Sponsored Products

Vergroot je omzet met tientallen procenten.

De meeste consumenten kijken op marketplaces meestal niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Grote concurrentie maakt het lastig om hier terecht te komen, maar door middel van advertenties kun je jouw producten bovenin in de zoekresultaten krijgen.

Marketplaces: