Advertising

De meeste aankopen op marketplaces beginnen met een zoekopdracht. Echter, is het zo dat de meeste consumenten niet verder kijken dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Door de grote concurrentie op marketplaces is het lastig om op de eerste pagina in de zoekresultaten te komen.
Door gebruik te maken van adverteren op marketplaces kan je ervoor zorgen dat jouw producten op de eerste pagina van de zoekresultaten worden getoond. Dit zorgt ervoor dat jouw product gevonden wordt en dus ook verkocht zal gaan worden. In de loop van de tijd stijgt hierdoor ook de organische ranking op de marketplaces omdat er veel traffic op de geadverteerde producten binnen komt. Zodra de advertentie gaat converteren zal je zien dat de listing hierdoor ook organisch hoger komt te staan en dat je hierdoor een nog grotere kans hebt om het product te verkopen. 
Je hebt binnen marketplaces verschillende mogelijkheden om te adverteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren op verschillende zoektermen, maar is het ook mogelijk om te adverteren op productpagina’s van concurrenten of complementaire producten. Afhankelijk van de marketplaces zijn er ook nog andere advertententie mogelijkheden beschikbaar. 
Brandsom is er om jou wegwijs te maken in de wereld van advertising op het gebied van marketplaces. Wij hebben specialisten beschikbaar die jou verder kunnen helpen om de doelen te realiseren en op deze manier het maximale eruit te halen. Op basis van de data die wij terugkrijgen zijn wij continu bezig met het optimaliseren van jouw marketingcampagnes. Brandsom kan dit volledig uit jouw handen nemen, of helpt je bedrijf met het opbouwen van marketplacekennis.

Brandsom werkt samen met: