De marketplaces specialist van Europa

Verkoop succesvol op marketplaces

Wij helpen merken met het verkopen op o.a. Amazon, Bol.com en Zalando. Onze ervaren marketplace adviseurs kunnen helpen met het creëren en ondersteunen van de integratie en optimalisatie van jouw merk op marketplaces.

  1. Ik verkoop al op marketplaces
  2. Ik wil graag verkopen op marketplaces
  3. Alle services

Brandsom werkt samen met:

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Peter van Casall
Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Tim van Rosefield
Watches

Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Op dit moment zijn we live op Amazon.de en er staan nog vele Marketplaces op de planning om in 2020 toe te voegen. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!

Pascal van Boska

Wat we doen

Brandsom helpt merken met het opzetten en onderhouden van verkoopkanalen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. Onze ervaren marketplace adviseurs kunnen helpen met het creëren van en/of ondersteunen van de integratie en optimalisatie van jouw merk op marketplaces.

Consultancy

Wij helpen met het ontwikkelen en bijschaven van de marketplace-strategie, integreren van de marketplaces en het creëren van een marketplace-team binnen de organisatie.

Academy

Blijf up to date bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketplaces.

Factory

Flexibele marketplace-specialisten die merken helpen met marketplace-management, product onboarding, marketplace operations en performance marketing.

Productoptimalisatie

Het optimaliseren van je product pagina’s is noodzakelijk om succesvol te zijn op marketplaces.

Brandsom heeft bewezen expertise in het optimaliseren van content voor vele Europese marketplaces (Amazon, Bol.com) in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Hiervoor hebben wij taalexperts in dienst.