Wat we doen

Brandsom helpt merken met het opzetten en onderhouden van verkoopkanalen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. Onze ervaren marketplace adviseurs kunnen helpen met het creëren van en/of ondersteunen van de integratie en optimalisatie van jouw merk op marketplaces.

Meer informatie

 • Consultancy

  Wij helpen met het ontwikkelen en bijschaven van de marketplace-strategie, integreren van de marketplaces en het creëren van een marketplace-team binnen de organisatie.

 • Academy

  Blijf up to date bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketplaces.

 • Factory

  Flexibele marketplace-specialisten die merken helpen met marketplace-management, product onboarding, marketplace operations en performance marketing.

Marketplaces:

Brandsom has been an extremely important partner for us in order to succeed at marketplaces. Through their knowledge we have improved our sales as well as the quality of advertising and product content quality. On top of their skills, they show a great enthusiasm that brings a lot of energy into our cooperation.

Casall Sport AB

Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live to krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.

Rosefield Watches

Nieuws

 • Zal Alibaba ook in het Westen dominant worden?

  18 november 2019 by

  Zal Alibaba ook in het Westen dominant worden? Door: Ivo Verhoef Alibaba heeft een fantastisch kwartaal gehad. Het uitbreiden van onze klantenbasis naar 674 miljoen laat zien dat wij een superieure klantervaring bieden …We zullen blijven werken aan het groeien van onze klantenbasis, het verbeteren van de operationele efficiëntie en voor robuuste groei zorgen …… Read more

View all posts

Partner Integrators

Contact

 • Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via thijs@brandsom.nl of het contactformulier.

  Adres:

  Kaap Hoorndreef 66

  3563 AW, Utrecht

  Nederland

Merken